Meniu
Your Cart

Gama ENERGY

TIMFLEX Energy M0 TIMFLEX Energy M0
Livrare gratuita -20 %
Brand: Gama ENERGY
Salteaua ENERGY M0 este formată dintr-un strat de bază din spumă SUPER ORTOPEDICA de 24 cm grosime, tip casetă, ce conține adițional Arcuri INDIVIDUALE. Diferență de rigiditate și elasticitate dintre stratul de bază și celelalte straturi conferă un efect relaxant, iar arcurile conferă o senzație plă..
1.236 RON 1.545 RON
TIMFLEX Energy M3 TIMFLEX Energy M3
Livrare gratuita -20 %
Brand: Gama ENERGY
Salteaua ENERGY M3 este formată dintr-un strat de bază din spumă SUPER ORTOPEDICA de 24cm grosime, tip casetă, ce conține adițional Arcuri INDIVIDUALE  și un strat Memory Extra de 3 cm. Diferență de rigiditate și elasticitate dintre stratul de bază și celelalte straturi conferă un efect relaxan..
2.017 RON 2.512 RON
TIMFLEX Energy M5 TIMFLEX Energy M5
Livrare gratuita -27 %
Brand: Gama ENERGY
Salteaua ENERGY M5 este formată dintr-un strat de bază din spumă SUPER ORTOPEDICA de 24cm grosime, tip casetă, ce conține adițional Arcuri INDIVIDUALE  și un strat Memory Extra de 5 cm. Diferență de rigiditate și elasticitate dintre stratul de bază și celelalte straturi conferă un efect rel..
2.017 RON 2.751 RON
TIMFLEX Energy M7 TIMFLEX Energy M7
Livrare gratuita -20 %
Brand: Gama ENERGY
Salteaua ENERGY M7 este formată dintr-un strat de bază din spumă SUPER ORTOPEDICA de 24cm grosime, tip casetă, ce conține adițional Arcuri INDIVIDUALE  și un strat Memory Extra de 7 cm. Diferență de rigiditate și elasticitate dintre stratul de bază și celelalte straturi conferă un efect relaxan..
2.127 RON 2.659 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Timflex.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.